Willem II online
Home
Adverteren????
Disclaimer
Contact

De club

Algemeen
Historie
Erelijst
Stadion

Seizoen 2003-2004
Uitslagen
Topscorer
Stand
Selectie
Archief

Interactief

Gastenboek

Downloads

Wallpaper

Links

Willem II
HCE
Gouden Gids
Overige 

 Willem II online

Willem II Tilburg - FC Wil


Wedstrijdverslag:
05
-07-2003: Willem II moeizaam langs FC Wil
Willem II trad aan voor de Intertoto competitie tegen FC Wil. FC Wil heeft enkele weken voorsprong op de Tilburgers. De Zwitsers zijn namelijk al 3 weken langer in training en dus conditioneel beter. Dat was ook te merken in de wedstrijd, maar Willem II won de zwaarbevochten strijd met 2-1.

Dmitri Shoukov was niet fit genoeg om deel te nemen aan de wedstrijd. Hij werd vervangen door Tarik Sektioui die op links voor veel dreiging zorgde.
Mark Wotte wilde graag een snelle goal om de druk wat van de ketel af te halen. Dit kreeg hij, want in de 9e minuut was de 1-0 een feit. Een goed opgezette aanval op rechts werd binnengetikt door Sektioui.
Na ongeveer een half uur spelen zag je de vermoeidheid bij Willem II toe slaan en hierdoor kreeg FC Wil wat meer grip op de wedstrijd. Dit resulteerde in een verdedigingsfout, maar doelman Zos liet zien dat hij een goede vervanger van Geert de Vlieger kan zijn. Toch kreeg FC Wil in de 33e minuut de gelijkmaker. Doelpuntenmaker Calla kwam bij de tweede paal inlopen en tikte de 1-1 achter doelman Zos. 1-1 was tevens de ruststand.

Na rust was er werk aan de winkel voor de tricolores. Mourad bleef achter in de kleedkamer en werd vervangen door Anouar Hadouir. Hadouir zorgde voor heel veel dreiging op rechts en maakte een goede indruk. Willem II ging weer drukken en kreeg in de 72e minuut een penalty. Daar hebben wij een specialist in en hij verzuimde ook dit keer niet. De 2-1 was een feit, maar verder kwam Willem II niet meer. De return zal lastig worden voor de ploeg uit Tilburg, maar onmogelijk is het niet om de volgende ronde te bereiken.Opstelling Willem II:
Peter Zos; Nuelson Wau(Kew Jaliens), Jos van Nieuwstadt, Joris Mathijsen, Emile v.d. Meerakker(Ozkaya); Denny Landzaat, Tom Caluw, Raymond Victoria; Mourad Mgizrat(46. Hadouir), James Quinn, Tarik Sektioui

 Advertentie 


Copyright Willem II online 2003-2004.