Willem II online
Home
Adverteren????
Disclaimer
Contact

De club

Algemeen
Historie
Erelijst
Stadion

Seizoen 2003-2004
Uitslagen
Topscorer
Stand
Selectie
Archief

Interactief

Gastenboek

Downloads

Wallpaper

Links

Willem II
HCE
Gouden Gids
Overige 

 Willem II online

SC 't Zand - Willem II Tilburg02-07-2003: Willem II wint met 0-7 van SC 't Zand
Willem II speelde gisteren de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen SC 't Zand. De tricolores wonnen eenvoudig met 0-7 van de amateurs uit de Reeshof. Opvallende aanwezige was Sami Hyypia, hij kwam kijken naar zijn oude club of is hij misschien de nieuwe verdediger die Wotte beloofd is ???  Mark Wotte wilde voor de wedstrijd tegen FC Wil van zaterdag toch nog een volle wedstrijd gespeeld hebben. Daardoor werd er een extra oefenwedstrijd tegen SC 't Zand georganiseerd. Wotte kon gisteren experimenteren om tot een goede basis voor zaterdag te komen. Mourad begon zeer goed aan de wedstrijd in hij wist binnen 20 minuten tijd al 2 maal doel te streffen. Hierna raakte hij zijn richtingsgevoel kwijt en was hij minder doelgericht. Na rust wisselde Wotte bijna het hele elftal op keeper Zos na. De jonge talenten deden het ook heel goed en met name Ozkaya gaf zijn visitekaartje af. Hij wist 3 maal het net te vinden.

Scoreverloop:
0-1 Mourad
0-2 Mourad
0-3 Quinn
0-4 Ozkaya
0-5 Ozkaya
0-6 Ozkaya
0-7 Sektioui

Opstelling Willem II (1e helft):
Peter Zos; Nuelson Wau, Jos van Nieuwstadt, Joris Mathijsen, Emile v.d. Meerakker; Denny Landzaat, Tom Caluw, Raymond Victoria; Mourad Mghizrat, James Quinn, Dmitri Shoukov.

Opstelling Willem II (2e helft):
Peter Zos; Sven Delanoy, Frank van Kouwen, Van der Struik, Swinkels; Danny Mathijssen, Tim Gorris, Youssef Mariana; Tarik Sektioui, Ozcan Ozkaya, Anouar Hadouir.
 

 Advertentie


Copyright Willem II online 2003-2004.