Willem II online
Home
Adverteren????
Disclaimer
Contact

De club

Algemeen
Historie
Erelijst
Stadion

Seizoen 2003-2004
Uitslagen
Topscorer
Stand
Selectie
Archief

Interactief

Gastenboek

Downloads

Wallpaper

Links

Willem II
HCE
Gouden Gids
Overige
 

 Willem II online

Nieuws


09-07-2003: Willem II huurt Van den Eede
Er is beweging gekomen in het aantrekken van spelers. De tweede nieuweling in de selectie is Bart van den Eede. Hij wordt voor de duur van1 seizoen gehuurd van NAC Breda. In Breda was Van den Eede overbodig geworden door de komst van Henk Vos. Tevens heeft Willem II bij de zaakwaarnemer van Marc van Hintum opgevraagd wat de verdediger wil verdienen. Zou Marc de volgende aanwinst zijn ?????

08-07-2003:
Willem II ontmoet SV Meerssen in de Amstel Cup
Er is weer geloot voor de eerste ronde van de Amstel Cup. Willem II werd met een uitwedstrijd gekoppeld aan SV Meerssen. De KNVB heeft de opzet verandert. Het gaat namelijk niet meer in poulewedstrijden, maar gewoon in knock-out rondes. Wanneer Willem II precies aantreed tegen SV Meerssen is nog niet duidelijk. De geplande datum is 9 augustus, maar op deze dag is de open avond bij Willem II. Naar alle waarschijnlijkheid zal de wedstrijd naar 12 augustus verzet worden.

01-07-2003: Hoofdscout stapt op bij Willem II
Hoofdscout Toon Mertens stapt op bij Willem II. Mertens was 4 jaar in dienst bij Willem II. Mertens liet weten via het Brabants Dagblad dat sinds de komst van Hulshoff het beleid van de club zeer chaotisch is. Nu Mertens opstapt is de plaats weer vrij voor Gerard Wielaert. Willem II is nog steeds in conflict met Wielaert over de beŽindiging van zijn dienstverband.
Mertens beschreef de ernst van de organisatie in het BD als volgt. "Als het zo bij Willem II doorgaat spelen ze over 2 jaar in de Gouden Gids divisie" aldus Mertens. Mertens gaat nu per 1 augustus aan de slag bij Anderlecht waar hij eerder al 9 jaar werkzaam was.

08-06-2003: Eerste training zonder De Vlieger en Ceesay
Vandaag staat de eerste training van het seizoen op het programma voor Willem II. Aangezien 5 juli de eerste wedstrijd voor de Intertoto is begon Willem II vandaag met de training. Geert de Vlieger en Jatto Ceesay ontbreken deze week. Geert de Vlieger heeft een week langer vakantie gekregen van de technische staf en Jatto Ceesay heeft interland verplichtingen voor Gambia. Het enige nieuwe gezicht op de training is Peter Zois, de nieuwe reserve keeper van de tricolores.

Oefenprogramma Willem II seizoen 2003-2004:
 - 28 juni start training
 - 5 juli 2e ronde Intertoto (thuiswedstrijd)
 - 7-11 juli Trainingskamp Odoorn (Drente)
 - 8 juli Regioteam Zuid-Wolde - Willem II
 - 12 juli 2e ronde Intertoto
 - 16 juli Longa - Willem II
 - 19/20 juli 3e ronde Intertoto (uitwedstrijd)
 - 23 juli Schijndel - Willem II
 - 26 juli 3e ronde Intertoto (thuiswedstrijd)
 - 2 aug. Voorschoten - Willem II
 - 9 aug. Open Dag / Amstelcup 1e knock-out ronde
 - 15/16/17 aug. Speelronde 1 Holland Casino eredivisie
 

 

 Advertentie


Copyright © Willem II online 2003-2004.