Willem II online
Home
Adverteren????
Disclaimer
Contact

De club

Algemeen
Historie
Erelijst
Stadion

Seizoen 2003-2004
Uitslagen
Topscorer
Stand
Selectie
Archief

Interactief

Gastenboek

Downloads

Wallpaper

Links

Willem II
HCE
Gouden Gids
Overige 

 Willem II online

 FC Wil - Willem II Tilburg


 

Wedstrijdverslag:
12
-07-2003: Willem II uitgeschakeld in de Intertoto
De tricolores hebben na een week trainingskamp niet het gewenste resultaat geboekt in de Intertoto. De Tilburgers moesten in Wil een 2-1 voorsprong verdedigen. Dit viel niet mee, want na 4 minuten spelen lag de bal al achter Geert de Vlieger. Door een verdedigingsfout stond Lustrinelli geheel vrij voor Geert en onze doelman was kansloos.
Dan is het een zaak om de 1-1 te scoren om alsnog door te gaan. Willem II kreeg wat kleine kansjes voor rust maar niet n was doeltreffend.
Na rust werd de nieuwe aanwinst Bart van den Eede ingebracht. Dit zorgde direct voor gevaar, hij legde bij zijn eerste balcontact terug op Tom Caluw. Caluw kon aanleggen en schoot de bal hard in het net. De verlossende 1-1 zorgde voor blijdschap bij Willem II. Mark Wotte reageerde meteen door weer wat meer accent te leggen op het middenveld. Hij bracht Mathijssen voor Shoukov. Dit bracht niet de gewenste rust en FC Wil kreeg enkele grote kansen. Toch werd de 1-1 stond niet behouden door Willem II, de Zwitsers bouwden de score uit tot 3-1.
Willem II zette nog wel veel druk in de slotfase 1 doelpunt was weer genoeg geweest om door te gaan naar de derde ronde. Het mocht echter niet zo zijn. De Tilburgers kunnen zich nu geheel richten op de competitie.
Doelpuntenmakers:
1-0  Lustrinelli
1-1 Tom Caluw
2-1 Lustrinelli
3-1 Romano (pen.)
Opstelling Willem II:
Geert de Vlieger; Nuelson Wau, Jos van Nieuwstadt(60. Van den Eede), Joris Mathijsen, Kew Jaliens; Denny Landzaat, Tom Caluw, Raymond Victoria; Mourad Mgizrat(46. Hadouir), James Quinn, Dmitri Shoukov(66.Mathijssen)

 Advertentie


Copyright Willem II online 2003-2004.