Willem II online
Home
Adverteren????
Disclaimer
Contact

De club

Algemeen
Historie
Erelijst
Stadion

Seizoen 2003-2004
Uitslagen
Topscorer
Stand
Selectie
Archief

Interactief

Gastenboek

Downloads

Wallpaper

Links

Willem II
HCE
Gouden Gids
Overige 

 Willem II online

Al Hilal - Willem II Tilburg


   

26-07-2003 Hadouir matchwinner tegen Al Hilal
Willem II oefende vandaag in Oisterwijk tegen Al Hilal uit Saoudi-Arabi.
Al Hilal is de huidige club van Aad de Mos. Zij zijn op dit moment op trainingskamp in Oisterwijk en vonden in Willem II een goede tegenstander. Voor Willem II was het ook een serieuze  tegenstander aangezien er 4 internationals meespelen in de ploeg van De Mos.
Willem II won uiteindelijk met 0-1 door een prachtige vrije trap van Hadouir in de linkerbovenhoek.
Het was een vinnig duel waarin enkele kaarten werden gegeven. Youssef Mariana was een van de Willem II'ers die een gele kaart kreeg. Het duel werd door het vinnige spel ook eerder afgefloten. Vijf minuten voor tijd vond de scheidsrechter het genoeg en floot voor het einde. Aanleiding hiervoor was een opstootje tussen Quinn en een speler van Al Hilal.
In de 80e minuut werd Ozcan Ozkaya gehaakt op de rand van de zestien en Hadouir schoot de bal prachtig achter de doelman.
Was alles dan goed aan Tilburgse kant ??? Nou dat is bepaald niet het geval. Zo ging Mourad bijna de fout in na een verkeerde terugspeelbal op keeper Zos en Joris Mathijsen gaf de bal recht in de voet van de tegenstander die hier ook niet van wist te profiteren.
Doelman Zos liet weer zien een goede keeper en aanwinst te zijn voor de tricolores en hield de belangrijke 0.
Bart van den Eede wint een kopduel

Opstelling Willem II:
Peter Zos; Kew Jaliens, Jos van Nieuwstadt, Joris Mathijsen, Youssef Mariana; Denny Landzaat, Tom Caluw, Raymond Victoria, Mourad Mghizrat, Bart van den Eede, Dmitri Shoukov.

 Advertentie


Copyright Willem II online 2003-2004.